Stilista Adina Buzatu a celebrat primavara

Impulsionata si de sosirea primaverii, stilista Adina Buzatu a adus bucuria, culorile si optimismul anotimpului atat de asteptat si in magazinele TRENDS, prezentand noile colectii, fresh si seducatoare. Pentru a intregi atmosfera de prospetime si pentru a pune in valoare noile colectii, Adina Buzatu a reamenajat complet magazinul TRENDS din Calea Victoriei, creand un cadru nou, foarte elegant si sofisticat.

Magazinul sub noua sa infatisare a fost inaugurat chiar cu ocazia zilei de nastere a Adinei, prilej cu care stilista a dorit sa aiba alaturi prieteni dragi si sa se inconjoare de energia pozitiva a acestora. Seful arbitrilor Ion Craciunescu, Ovidiu Komornyic, “carcotasul” Mihai Gainusa, Lucian Mandruta, Gheorghe Turda, Andrei Zaharescu, Alex Velea, Marian Dragulescu, Marius Florea Vizante, Zoli Toth de la Sistem, Mircea N. Stoian, Andrei Duban si Andrei Nourescu au fost doar o parte dintre cei care i-au urat succes Adinei la inceputul unei noi etape din povestea carierei sale de succes. Invitatii i-au adus stilistei o multime de flori in culori vii care au decorat magazinul pregatit pentru a intampina primavara in acordurile rafinate ale muzicii interpretate de instrumentistii grupului DEVAS.

“Colectiile masculine din acest sezon sunt pline de veselie si culoare. Se poarta hainele neconstruite, cu un croi slim care urmareste elegant linia corpului, confectionate din materiale naturale si confortabile. Pantofii sunt si ei in culori vibrante si trebuie asortati. Am reamenajat magazinul pentru a intregi atmosfera de nou, de prospetime, de vitalitate. Eu sunt o perfectionista si imi place sa vin mereu cu ceva nou, care sa-mi incante clientii. Am redecorat magazinul in pofida faptului ca el avea deja un design modern si rafinat pentru ca simt nevoia sa ma reinventez de fiecare data si imi plac schimbarile. Am ales un designer grec, pe Eve Baltas, reprezentanta a International Architects and Partners, pentru ca am considerat ca dintre toate optiunile a fost cea care a inteles cel mai bine conceptul si filosofia brandului meu” – a spus Adina Buzatu.

Oana Georgescu