Suvenir de Bucuresti

Cu ocazia “ZILELOR BUCURESTILOR”, Elite Art Gallery, Alumnus Club UNESCO, Comisia pentru Cultura a Consiliului General al Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si ArCub au organizat la Galeriile de Arta ale Municipiului o expozitie cu totul speciala.

Bucurestenii si nu numai au ocazia sa admire lucrari de pictura si de grafica, obiecte de arta decorativa, arta fotografica, accesorii vintage sau bijuterii de serie mica sau unicat pe care le puteau achizitiona alaturi de tot felul de suveniruri si cadouri.

Muzica, personajele din lumea interbelica interpretate de tineri actori si exponatele ne introduc in atmosfera Bucurestilor de altadata si nu intamplator, acest eveniment s-a desfasurat avand ca motto vorbele marelui compozitor Giuseppe Verdi – «Sa ne intoarcem in trecut, va fi un progres!».

Pe simezele Galeriei au expus artistii plastici Gabriela Draghici, Mirela Hagiu si Vitalie Butescu, dar si alti artisti care au creat obiecte cu parfumul acelor vremuri – Roxana Soos, Iuliana Mateescu, Andra Nenciu si Vasile Corlatan, alaturi de mestesugarii de la Paideia. Obiecte din ceramica fina, decoratiunile, bijuteriile si palariile lucrate manual, fotografiile expuse sunt menite sa mangaie sufletul si sa incante ochiul, sa imbie gusturile si sa imbete simturile.


Oana Georgescu