Top Model Romania 2015

Un moment foarte asteptat din cadrul Festivalului de moda numarul 1 din Romania, Bucharest Fashion Week, editia din decembrie 2015 a fost, asa cum era si firesc finala concursului Top Model Romania. Cele mai valoroase manechine si modele au defilat pe podimul de prezentare in costume de baie, tinute de zi si rochii de seara.
Top Model Romania este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.
A fost o veritabila demostratie de frumusete, senzulaitate, dar si professionalism pentru cele mai tinere modeele asiprante la titlul suprem, dar si la o cariera de top model. Iar faptul ca aceste fete selectate in urma mai multor etape de preselectii ce au avut loc in toate marile orase al tarii au avut ocazia sa defileze pentru designeri atat de apreciati si bineunoscute case de moda si brand-uri, a fost un atu in plus. A fost un spectacol al elegantei, un fashion – show veritabil in urma caruia toti cei implicate au avut de castigat.
Felicitari celor mai valoroase top modele din Romania ale anului 2015 si succes intr-o cariera atat de frumoasa si de ravnita, dar dificila.
Realizator: Oana Georgescu