Trends by Adina Buzatu 2014

Stilista Adina Buzatu si-a lansat primul parfum cu aroma picant-orientală pentru doamne si a prezentat colectia de iarna 2014 pentru barbati, in cadrul unui eveniment deosebit, rafinat, gazduit de Palatul Sutu, Muzeul Municipiului Bucuresti.

Adina Buzatu a reusit sa organizeze un eveniment de excepţie la care au fost prezente numeroase personalitati din toate domeniile de activitate. I-am remarcat pe Ion Dichiseanu, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Ovidiu Lipan Tandarica, regizorul Toma Enache, Anca Turcasiu, Mihaela Tatu, Crina Matei, Gheorghe Turda, oameni de televiziune precum Iuliana Marciuc si Lucian Mandruta, designerul Razvan Ciobanu.

TRENDS by Adina Buzatu for HER este cel de-al doilea parfum al Adinei Buzatu, dupa varianta masculina, aparuta pe piata acum patru ani si care s-a bucurat de mare succes. “Eu in general ma adresez barbatilor, ca dovada ca primul parfum lansat acum patru ani le-a fost dedicat lor. Aceasta prima experienta s-a bucurat de un mare succes si am primit multe aprecieri, dar si numeroase solicitari din partea doamnelor, care si-au dorit un parfum si pentru ele.

Astazi pot sa le ofer ceea ce ce mi-au cerut” – a spus Adina Buzatu, al carei parfum este expresia voluptatii si a senzualitatii feminine. Stlista si-a propus sa incinga imaginatia doamnelor, dovada fiind afisul de promovare al noului parfum, cat si in alegerea pe spranceana a manechinelor care au prezentat colectia de iarna TRENDS by Adina Buzatu. A mai fost prezent la eveniment si celebrul Albert Thurston, unul dintre cei mai rafinati furnizori de bretele barbatesti.

Acest material va este oferit de Catena.


Realizator: Oana Georgescu