Wonder Lolita by Maria Simion

Designerul Maria Simion, creatoarea brand-ului liniei de lux ”Wonder Lolita” a prezentat recent o colectie inspirata din stilul baroc cu un mix de traditionalism si piese vestimentare unicat, cu aplicatii si cusaturi manuale, in care se remarca detaliile si accesoriile.

Colectia „Antiques Diamonds” reinvie epoca victoriana prin modelele si accesoriile unicat si mai ales prin materialele folosite: lana, matase, brocard, dantela si macrame. Aplicatiile pe material au fost realizate manual, iar nuantele si tonurile de rosu, negru, orange, crem, alb, albastru marin, verde, maro si auriu au innobilat fiecare produs vestimentar.

„Rochiile mele parca au o poveste” – marturisea Maria Simion, designerul ale carui creatii se remarca mereu printr-o combinatie perfecta de romantism si inocenta copilareasca. ”Toate te duc cu gandul la un basm, la o anumita epoca… Oamenii ma inspira, iar eu am o imaginatie bogata. Pentru mine, provocator, nu inseamna sa arati cat mai multa… piele, ci sa ai un stil vestimentar care sa ii determine pe cei din jur sa faca un pas inapoi!”.

Revista TONICA a fost partener media al prezentarii celei mai noi colectii semnate Maria Simion.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator Oana Georgescu