Pentru cei care o cunosc pe Crina Imola Popescu (Coco), dar si pentru cei care nu o cunosc, trebuie spus ca adolescenta in varsta de 17 ani...
Timp liber
Cozonacul, ce bun e! Probabil una din copturile cele mai indragite de poporul nostru. Nu numai ca marcheaza dulce frumoasele sarbatori crestine...
De obicei primavara vine peste noi cu entuziasm si dorinta de innoire. Fiecare face ce poate pentru a-si trai renasterea sub razele mult-ravnite ale...
La una dintre cele mai apreciate si originale locatii din centrul Bucurestilor care scrie inca de la inceputul anilor ’90 istoria gastronomiei si a...
Construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu, cel care a semnat si planurile pentru actualul Muzeu de Istorie Nationala, Palatul...
Bucovina (in germana Buchenland = Tara fagilor), devenita Ducatul Bucovinei in Imperiul Austriac, este o regiune istorica cuprinzand un teritoriu de...
O cerere devenita reflex, la majoritatea romanilor , can dies la restaurant : la desert, papanasi!
Balmosul este o mancare ciobaneasca, care la origini este facuta din cas dulce de oaie, fiert in lapte (sau in unt etc.) cu putin malai.
Arbore viguros si relativ inalt (atinge 30-35 de metri), ulmul formeaza mai rar (si doar in zonele deluroase) paduri ca si specie dominanta.
Aceasta carte a fost un vis care prin determinare si curaj a devenit realitate. Am vrut sa impartasesc oamenilor bucuria descoperirii vinurilor...