O cerere devenita reflex, la majoritatea romanilor , can dies la restaurant : la desert, papanasi!
Natura si Relaxare
Balmosul este o mancare ciobaneasca, care la origini este facuta din cas dulce de oaie, fiert in lapte (sau in unt etc.) cu putin malai.
Arbore viguros si relativ inalt (atinge 30-35 de metri), ulmul formeaza mai rar (si doar in zonele deluroase) paduri ca si specie dominanta.
Aceasta carte a fost un vis care prin determinare si curaj a devenit realitate. Am vrut sa impartasesc oamenilor bucuria descoperirii vinurilor...
Tata, fiica si fiu… Sau familia Bucur din Sibiu, Ionel, Ioana si Ionut. O viata dragostei pentru cai si pasiunii pentru calarie. De ani si ani isi...
Etapa I, editia a IV-aUnul dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii a fost si prima etapa a circutului ecvestru Salonul Calului 2015...
Insula misterioasa este o poveste care hraneste fantezia. Este visul oricarui tanar care isi doreste sa inventeze unelte ingenioase si sa-si testeze...
Cu peste 20 milioane de locuitori şi cu o suprafaţă de peste 16.801 km², Beijing este una dintre cele mai mari metropole ale lumii, dar si unul...
De-a lungul intregului sezon estival, timp de mai bine de trei luni, la Eforie Sud se organizeaza Scoala de Vara CATENA, un proiect foarte drag...
Timp de aproape patru luni, statiunea Eforie Sud gazduieste Scoala de Vara CATENA, un proiect la care participa farmacisti si asistenti ai...